Annonse
Denne uka kommer fagbladet Matindustrien i ny drakt både på nett og papir. Vi dekker næringsmiddelindustrien. Foto: iStock
Denne uka kommer fagbladet Matindustrien i ny drakt både på nett og papir. Vi dekker næringsmiddelindustrien.  Foto: iStock
Synspunkt

Velkommen til nye Matindustrien


Meld deg på nyhetsbrev fra Matindustrien

E-post:


 

 

 

Arne Kongsnes er redaktør i Matindustrien.

SYNSPUNKT. 1. desember 2019 overtok Dagens Perspektiv eierskapet av Matindustrien, fagbladet for næringsmiddelindustrien.

Vi lover å heie på bransjen, men vi lover også kritisk journalistikk på bransjens utfordringer

Utvklingen skal snus

Matindustrien har de siste årene mistet både abonnenter og annonsører. Den utviklingen har vi klare ambisjoner om å snu: Vi mer enn dobler sidetallet og utgir åtte papirutgaver i år.

På nett vil du få daglige nyhetsoppdateringer. Vi samarbeider tett med vår søsterpublikasjon Dagligvarehandelen. Hver mandag og onsdag sender vi ut nyhetsbrev. Det første kommer mandag 27. januar.

Dagligvarehandelen har et sterkt journalistisk grep på butikk og produkt. Matindustrien skal styrke vår dekning av næringsmiddelindustrien Norge rundt.

Slik ser forsiden på nummer 1-2020 ut.
Slik ser forsiden på nummer 1-2020 ut.

Vi lover å heie på bransjen, men vi lover også kritisk journalistikk på bransjens utfordringer – for eksempel i et klima- og miljøperspektiv, der både forbrukere og myndigheter stiller stadig strengere krav som bransjen må forholde seg til. Derfor inviterer vi også aktører utenfor bransjen til å si sin mening.

Undertegnede har mer enn 25 års erfaring som journalist og redaktør, både i dags- og fagpresse, digitalt og på papir.  

Vi trenger innspill

Det kommer godt med når jeg nå skal være redaktør for Matindustrien. Det finnes knapt noen mer spennende bransje å følge for tiden enn nettopp næringsmiddelindustrien. Mat og matens plass i samfunnet står høyt på den politiske dagsorden. Forbrukernes forventninger til bransjen øker.

Skal vi lykkes med å lage et magasin og et nettsted som hele bransjen må lese, trenger vi vi hjelp fra dere lesere. Dere kjenner bransjen best – gi oss innspill! 

Annonse
Annonse