Annonse
Tove Lange er daglig leder i Matindustriens Opplæringskontor, som sliter med å skaffe nok lærlinger til læreplassene som tilbys. Foto: iStock
Tove Lange er daglig leder i Matindustriens Opplæringskontor, som sliter med å skaffe nok lærlinger til læreplassene som tilbys.  Foto: iStock

10 av 12 læreplasser tomme

Er ungdom kvalifisert og interessert i læreplass i matindustrien, så har vi plass til dem

Automatisering og produksjonsteknikk blir helt sentrale fag for fremtidens arbeidere i matindustrien.

– Det gjelder i alle fall hos de største bedriftene som har lukkede anlegg og hvor ansatte ikke er så mye i direkte kontakt med råvarer, sier daglig leder Tove Lange i Matindustriens Opplæringskontor.

Lese resten?
Første mnd. for 1 krone (fonyer på fullpris)
1,-
Prøv nå
Ingen bindingstid
Jeg har allerede abonnement
Annonse
Annonse