Annonse
Ingulf Galåen får til å bruke hele egget – nå har plommekrevende vaffel- og pannekakerører, majones og eggelikør fått følge av marengs. Foto: Georg Mathisen
Ingulf Galåen får til å bruke hele egget – nå har plommekrevende vaffel- og pannekakerører, majones og eggelikør fått følge av marengs. Foto: Georg Mathisen  

Trøndelag er Europas matregion i år

24 år etter at Mat fra Fjellregionen ble Norges første regionale matmerke, blir Trøndelag Europas gastronomiske sentrum. I hvert fall i et år. Trondheim og Trøndelag er pekt ut som europeisk matregion – ERG – i 2022.

– Dette er et veldig vidt prosjekt. Det blir vel første gang i Trøndelag at hele verdikjeden fra forskere og produsenter til foredler og distributør skal sitte i samme prosjekt, sier prosjektleder May Britt Hansen.

For å lese resten må du være abonnent
Bestill et abonnement som passer for deg. Rabatt fra
50 %
Prøv nå
Ingen bindingstid
Jeg har allerede abonnement
Vil du ha regningen rett til bedriften? Klikk her
Annonse
Annonse