Stig Andre Kristiansen, Compass Group Norge og Kenneth Olsen, OBOS Eiendom.

Stig Andre Kristiansen, Compass Group Norge og Kenneth Olsen, OBOS Eiendom.

Foto: Mad Communications.

Compass Group skal mette 4.500 i Construction City

Redaksjonen
Publisert: 10. mai 2022 kl 13.23
Oppdatert: 11. mai 2022 kl 13.03

­Compass Group flytter samtidig inn i Construction City, hvor de skal sørge for ivaretakelse og drift av bygget, og servere alle leietakerne når byggebransjen tar plass rundt bordet fra 2025.

Utleier med forventninger

– Vi er veldig glade for å få Compass Group til oss – både som serviceleverandør og leietaker. De er en velrennomert aktør innen servicetjenester, og planlegger noen svært spennende løsninger som leietakerne vil få stor glede av. Compass Group sine konsepter blir helt sentrale for opplevelsen av bygget med variasjon og valgmuligheter fra morgen til kveld, sier Kenneth Olsen, utleiesjef i Construction City.

– Compass Group er verdensledende innen servering og drift, og har måltidskonsepter med noe for enhver smak. Gode idéer bygges ikke på tom mage, og tjenestene de skal levere vil slå godt an hos alle våre leietakere, legger han til.

2.700 kvadratmeter

Compass Group flytter inn i byggets niende etasje, hvor de får rundt 2.700 kvadratmeter å boltre seg på.

– Vi gleder oss over at Construction City valgte oss som leverandør av service- og måltidstjenester, og gleder oss til å sørge for god ivaretakelse av alle leietakerne i det som blir byggenæringens nye lekegrind. Med så mange mennesker samlet under ett tak stiller det krav til oss hvor vi vil utvikle bredden i tilbudet vårt, og vi ser frem til å ta fatt på oppgaven, sier Stig Andre Kristiansen, multiservice business director i Compass Group Norge.

Saken fortsetter under annonsen