Annonse
Torsdag vedtok styret i Vinmonopolet at det skal åpnes fire nye utsalgssteder. Disse vil dukke opp i Trøndelag, Vestland og Vestfold og Telemark. Foto: Victoria Klesty | Reuters | NTB
Torsdag vedtok styret i Vinmonopolet at det skal åpnes fire nye utsalgssteder. Disse vil dukke opp i Trøndelag, Vestland og Vestfold og Telemark. Foto:  Victoria Klesty | Reuters | NTB  

Vinmonopolet åpner minst sju nye utsalg i 2022


Meld deg på nyhetsbrev fra Matindustrien

E-post:


 

 

 

 

 

To av de nye butikkene vil komme i Trøndelag, henholdsvis på Ranemsletta i Overhalla og Strindheim/Leangen i Trondheim.

Bjørkheim i Samnanger i Vestland får også et pol, det samme gjør Gimsøy i Skien i Vestfold og Telemark. Vinmonopolet ønsker å åpne butikkene i 2022.

Samtidig opplyser Vinmonopolet at butikken på Alti Futura Senter i Kristiansund åpner i mars 2022. I april samme år åpner det et pol på Noresund i Krødsherad i Viken, og Tasta Senter i Stavanger få et vinmonopol som åpner våren 2022.

Flere kommer i 2023

Oslo, Sand i Nord-Odal i Innlandet, Bergen og Råde i Viken er også tildelt pol, men i disse fire kommunene letes det fortsatt etter lokaler, og en åpning i 2023 virker mer realistisk.

– Vi har åpnet godt over 200 pol de siste 20 årene. Selv om vi har innfridd målsettingen om at 97 prosent av landets befolkning skal bo i en kommune med pol, eller mindre enn 30 km fra nærmeste pol, skal vi fortsette å åpne nye butikker i årene som kommer, sier kjededirektør Linda Frid Andresen i Vinmonopolet.

Annonse
Annonse