Annonse
Lise Finckenhagen og Nortura har inngår samarbeidsavtale. Finckenhagen skal markedsføre merkevaren Prior.
Lise Finckenhagen og Nortura har inngår samarbeidsavtale. Finckenhagen skal markedsføre merkevaren Prior.

Lise Finckenhagen ny Prior-ambassadør


Meld deg på nyhetsbrev fra Matindustrien

E-post:


 

 

 

 

 

Hun er blant annet kjent fra flere tv-produksjoner.

– Vi er veldig glade for å ha med Lise på laget. Hun er en dyktig kokk med høy troverdighet. Sammen skal vi formidle matglede og inspirasjon – basert på sunne og bærekraftige, norske råvarer, sier marketingsjef for Norturas merkevare Prior, Kirsti Wiker Rönnmark, i en pressemelding.

Synlig allerede i januar

Finckenhagen vil formidle sunn matglede og fristelse gjennom året, og blir først å se i Priors nye januar-kampanje.

Lise Finckenhagen gleder seg til samarbeidet og er stolt av å få være Prior-ambassadør. Ifølge Finckenhagen finnes det knapt en råvare som er så allsidig som kylling.

– Kylling kan varieres på utrolig mange måter, og har en ren og mild smak. Det er dessuten en sunn og mager råvare som er rask å tilberede. Jeg har to tenåringssønner som trener mye, og som derfor trenger rikelig med proteiner. Kylling og egg er en viktig del av kosten deres, og vi spiser kylling minst to ganger i uka, sier hun.

Bred erfaring

Lise Finckenhagen (f. 1976) begynte hos Eyvind Hellstrøm på Bagatelle som 16-åring og har siden opparbeidet seg et ry som en av Norges dyktigste kokker. Hun er også en svært populær formidler av kokekunst gjennom sine faste innslag i VG, samt gjennom flere radio- og tv-produksjoner.

 

Annonse
Annonse