Annonse
F.v: Administrerende direktør i Stiftelsen Norsk Mat Nina Sundqvist, Landbruks- og matminister Olaug Bollestad, Paul Nygård og Jorun Beate Nygård. Foto: Kaja Schill Godager (LMD)

Landbruks- og matministeren hedret geita under Bergen Matfestival

Spekekjøt av geit lages hos familiebedriften Kandal Kjøtt DA i Nordfjord hvor de har drevet med geitehold i flere generasjoner. Kandal Kjøtt bruker primært geitekjøtt fra egen besetning, men på grunn av den store etterspørselen er det også innslag av innkjøpte dyr fra regionen.

Ikke bare fikk de tildelt Spesialitetsmerket, men Kandal Kjøtt fikk også prisen for årets lokalmatprodukt for produktet Grillbein av kje, skriver Stiftelsen Norsk Mat i en pressemelding.

Lese resten?
Hvilket abonnement passer for deg? Priser fra kr
1,-
Prøv nå
Ingen bindingstid
Jeg har allerede abonnement
Vil du ha regningen rett til bedriften? Klikk her
Annonse
Annonse