Nyheter

Frivillige i Norske Kvinners Sanitetsforening hedrer de som står på landet rundt. Her er sanitetskvinnen Turid Fjeld på besøk hos Refstad transittmottak. Foto: Freia

Sjokoladedugnad for koronahelter over hele landet

Sanitetskvinnene deler ut 40.000 gratis sjokolader fra Freia til eldre, barnefamilier og til de som står på ekstra for at hjulene skal gå rundt.

Publisert Sist oppdatert

Sjokoladene kommer fra Freia sjokoladefabrikk og skulle egentlig vært brukt i forbindelse med skirenn og andre arrangementer som har blitt avlyst.

– Våre lokale sanitetsforeninger vil på ulike vis spre glede og oppmuntring til de som trenger det, sier generalsekretær Grete Herlofson i Sanitetskvinnene i en pressemelding.

En av dem som får nyte godt av dette er de på Refstad transittmottak på Sinsen i Oslo. Her kom sanitetskvinnen Turid Fjeld på besøk for å overrekke Kvikk Lunsj til både ansatte og beboere.

– Vi er stolte over å kunne samarbeide med Sanitetskvinnene og støtte det viktige arbeidet som de gjør for koronahelter over hele landet. Uten deres innsats ville ikke helsepersonellet kunne gjort sin jobb. Vi håper at en liten sjokoladehilsen kan være en hyggelig oppmerksomhet til de som står på under koronakrisen, sier administrerende direktør Gro Krigsvoll i Freia i en melding.

– Sjokoladedugnaden vil bety så mye mer enn selve sjokoladen. Det å vite at andre tenker på en og heier i denne vanskelige tiden er vesentlig, sier Herlofson.

Powered by Labrador CMS