Annonse
Reneé Fagerhøi og Mette Beate Evensen er blant kokkene du møter i serien «20 år med MatPrat» på Matkanalen.  Foto: Fabian Vika Helmersen
Reneé Fagerhøi og Mette Beate Evensen er blant kokkene du møter i serien «20 år med MatPrat» på Matkanalen.    Foto: Fabian Vika Helmersen  

Matkanalen og MatPrat sammen om juleserie


Meld deg på nyhetsbrev fra Matindustrien

E-post:


 

 

 

Det er første gang Matprat og Matkanalen samarbeider redaksjonelt, og tidspunktet er ingen tilfeldighet.

Jubilerer samtidig

Både Matprat og Matkanalen feirer jubileum i år, den yngste fyller fem, mens den eldste er en godt voksen 20-åring.

– I løpet av disse årene har vi gjort det vi kan for å inspirere det norske folk hjemme på kjøkkenet. Dette målet deler vi med Matkanalen, som også er opptatt av å spre matglede, og vi har lenge hatt lyst til å samarbeide med dem. Vi ser at det er blitt stadig viktigere for folk å vite mer om hvor maten kommer fra, og med denne serien ønsker vi å gi en hyllest til norsk mat, sier marketingsjef Mariann Sletten hos Matprat i en pressemelding.

Ingen hemmeligheter

Når stjernekokkene viser frem sine beste oppskrifter på Matkanalen, er det ingen hemmelige ingredienser – både fremgangsmåte og oppskrifter får du rett hjem i stua gjennom Matkanalen.

– For oss er det en skikkelig anerkjennelse å bli invitert inn til å produsere og vise denne serien. «Alle» kjenner jo MatPrat, og de har en spesielt god posisjon som et nettsted man oppsøker for inspirasjon og oppskrifter, forteller daglig leder og redaktør i Matkanalen Øivind Lindøe.

– MatPrat vet å legge lista høyt, og vi har også samarbeidet med produksjonsbyrået Vestbris, forteller han.

I tillegg til TV, tilpasser Matkanalen nesten alt sitt norske innhold til Snapchat Shows.

De åtte kokkene du møter i serien «20 år med MatPrat» på Matkanalen er: Even Ramsvik, Atli Már Yngvason, Reneé Fagerhøi, Mette Beate Evensen, Vinay Tangen, Christopher Haatuft, Kaja Rambæk Holmboe Bang og konditor Sverre Sætre.

Den første episoden er tilgjengelig på Matkanalen allerede, og de neste episodene kommer utover i desember.

 

Annonse
Annonse