Annonse
Ungdomsbedriften Sæterdugul UB fra Nord-Gudbrandsdal videregående skole, avdeling Otta, vant prisen for «Beste forretningsplan» under NM for ungdomsbedrifter. Foto: Ungt Entreprenørskap.
Ungdomsbedriften Sæterdugul UB fra Nord-Gudbrandsdal videregående skole, avdeling Otta, vant prisen for «Beste forretningsplan» under NM for ungdomsbedrifter.    Foto: Ungt Entreprenørskap.

Lokal tapasmat til topps i NM

Torsdag 7. mai ble prisvinnerne i «Beste forretningsplan» kåret.

Elevene bak ungdomsbedriften ved Nord-Gudbrandsdal videregående skole, avdeling Otta, i Innlandet fylke er Hedda Vorkinn, Elise Ulateig Lindsøe, Anna Øien Mæhlum og Johanne Edquist. De går studiespesialisering og tar programfaget entreprenørskap og bedriftsutvikling.Ansvarlig lærer er Irene Karin Pedersen Nystuen. 

Sæterdugul UB jobber med å utvikle en tapasrestauran som tar vare på kultur og gamle tradisjoner. De bruker lokale råvarer fra de seks kommunene i Nord-Gudbrandsdal.

Om vinneren sier juryen:

«Denne bedriften har utviklet et spennende konsept som benytter og skaper verdier i hele lokalsamfunnet. Forretningsplanen har kvalitet i alle ledd, er ryddig og oversiktlig med mye informasjon, samtidig som den er presis. Planen bærer preg av en grundighet hvor alle elementene er kvalitetssikret gjennom samarbeid og kontakt med et bredt nettverk. Juryen gleder seg til å besøke vinneren av Beste forretningsplan sommeren 2021 og nyte lokalprodusert mat.»

 

Annonse
Annonse