Annonse
Inderøy Slakteri har gjennom årene utviklet et bredt, prisvinnende produktspekter. Fra venstre: Svein Harald Kirknes, Håvard Gausen og Steinar Susegg. Foto: Lena Johnsen (Snopp)
Inderøy Slakteri har gjennom årene utviklet et bredt, prisvinnende produktspekter. Fra venstre: Svein Harald Kirknes, Håvard Gausen og Steinar Susegg. Foto: Lena Johnsen | Snopp  

Inderøy Slakteri er norgesmester i spekepølse


Meld deg på nyhetsbrev fra Matindustrien

E-post:


 

 

 

Torsdag kveld kåret Kjøtt- og fjørfebransjens landsforbund Norges beste kjøttprodukter.

Fire mestere kåret

  • Norgesmester i spekepølse: Straumpølse, Inderøy Slakteri AS (62 produkter bedømt)

  • Norgesmester i spekekjøtt: Gilde Tronfjell Spekeskinke hel/bit, Nortura SA (62 produkter bedømt)

  • Norgesmester i snadderpølse: Ost og Chilipølse, Alf Strøm-Larsen AS (106 produkter bedømt)

  • Norgesmester i tradisjonelle pølser: Coop Wienerpølse, Fatland Sandefjord AS (36 produkter bedømt)

LES MER | Her er den komplette resultatlista

Sterk konkurranse

I tillegg til NM-tittelen, ble produktene fra Inderøy Slakteri belønnet med to gull, to sølv og én bronse.

– Først og fremst er jeg utrolig stolt. Vi er en liten bedrift som konkurrerer med de store. Alle som jobber her er opptatt av å lage kvalitetsprodukter, sier daglig leder Håvard Gausen stolt.

Den prestisjefylte konkurransen NM i kjøttprodukter hadde denne gang et spesielt søkelys på kjøttbransjens store utvalg av spekemat og pølser. Godt over 50 bedrifter og 320 produkter konkurrerte om edelt metall og norgesmestertittel.

Digital prisutdeling

Årets prisutdeling ble arrangert uten deltagere i salen, uten at det på noen måte la en demper på stemningen for Inderøy Slakteri. Da NM-tittelen ble annonsert, brøt jubelen løs hos de ansatte inne på produksjonsanlegget.

– I år samlet alle ansatte seg foran skjermen og fikk med seg både foredrag og prisutdeling. Vi har 16 medarbeidere som legger hele sin yrkesstolthet i å lage kvalitetsprodukter hver dag. Dette er en stor anerkjennelse av jobben de gjør, sier Gausen.

Det er ikke første gang Inderøy Slakteri AS utmerker seg under NM i kjøttprodukter. Under fjorårets utdeling ble de kåret til norgesmestre i tre av sju klasser, med produktene Plukksylte, Røkt Grov Julepølse og Kjøttboller.

 

Annonse
Annonse