Annonse
favoritt: ­Frode ­Kristensen foretrekker personlig den hvite osten Edel frue framfor den prisbelønte blåmuggosten Kraftkar, begge fra Tingvollost.
­Frode ­Kristensen foretrekker personlig den hvite osten Edel frue framfor den prisbelønte blåmuggosten Kraftkar, begge fra Tingvollost. Foto: Katrine Gramnæs
Bransjeprofilen

Fra frityrtorsk til ­lokal og langsom mat

Frode Kristensen har gjort det til sin livsoppgave å hjelpe lokalmatprodusenter. I fjor startet han Salgslaget, der mat- og drikkeprodusenter kan få råd om alt fra hvordan de beregner neste års strømregning til hvordan de best pakker inn flatbrød.

Når folk venner seg til et smalere utvalg slutter de å spørre etter flere varer. Det er jo nesten ingen som vet hva røkt kolje, bibringe eller høyrygg er lenger

Lese resten?
Første mnd. for 1 krone (fonyer på fullpris)
1,-
Prøv nå
Ingen bindingstid
Jeg har allerede abonnement
Vil du ha regningen rett til bedriften? Klikk her

Frode «Frityr» Kristensen (64)

  • Stilling: Daglig leder, Salgslaget AS, Asker

  • Født: 7. desember 1955 i Oslo

  • Hjemsted og bosted: Asker

  • Sivil status: Samboer, to barn, et barnebarn

  • Utdanning: Siviløkonom, Matkulturstudiet 1 og 2 ved Universitetet i Bergen

  • Karriereglimt: Blant annet produktutvikling, salg og markedsføring hos Nestle-Findus, fagsjef markedstjenester hos Matmerk., før etableringen av Salgslaget AS.

  • Interesser/hobbyer: Gastronomi, matlaging, alt om mat- og måltidskultur, reiser

Annonse
Annonse

Frode «Frityr» Kristensen (64)

  • Stilling: Daglig leder, Salgslaget AS, Asker

  • Født: 7. desember 1955 i Oslo

  • Hjemsted og bosted: Asker

  • Sivil status: Samboer, to barn, et barnebarn

  • Utdanning: Siviløkonom, Matkulturstudiet 1 og 2 ved Universitetet i Bergen

  • Karriereglimt: Blant annet produktutvikling, salg og markedsføring hos Nestle-Findus, fagsjef markedstjenester hos Matmerk., før etableringen av Salgslaget AS.

  • Interesser/hobbyer: Gastronomi, matlaging, alt om mat- og måltidskultur, reiser