Annonse
Line Hildonen Ramstad er ansatt som markeds- og kommunikasjonsdirektør i Felleskjøpet Agri.
Line Hildonen Ramstad er ansatt som markeds- og kommunikasjonsdirektør i Felleskjøpet Agri.   Foto: Felleskjøpet Agri

Forlater Ringnes for å bli markedsdirektør i Felleskjøpet

Hun går også inn i konsernledelsen i selskapet.

Ramstad kommer fra Ringnes AS hvor hun som Vice President Marketing har vært øverste ansvarlige for markedsføring i selskapet, melder Felleskjøpet i en pressemelding.

Erfaring fra samvirke

Hun har også 10 års erfaring fra samvirke-organisering og landbruk blant annet som merkevaresjef (brand director) i Tine SA. I Felleskjøpet får Ramstad ansvar for markedsføring, kommunikasjon og digitale kanaler.

– Vi er svært glade for å få Line med på laget. Felleskjøpet er et konsern med omfattende virksomhet med produkter og tjenester i mange markeder. Selskapet er i endring i takt med landbruket og digitaliseringen i samfunnet, og jeg ser frem til å få inn en ressurs som Line med hennes bakgrunn og erfaring, sier Terje Johansen, konstituert konsernsjef i Felleskjøpet Agri.

I tillegg til erfaring fra Ringnes og Tine, har Ramstad også bakgrunn fra Orkla, både i Lilleborg og Orkla Health. Hun har lang erfaring som leder og er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole.

«En drøm for en markedsfører»

– Felleskjøpet representerer det jordnære, og har en svært viktig rolle i norsk matproduksjon og bærekraftig utnyttelse av våre ressurser. Landbruket er også en teknologidrevet næring med store muligheter, og nettopp denne kombinasjonen var en av grunnene til at jeg tok denne jobben. I tillegg har Felleskjøpet en svært sterk og unik merkevare i Norge, noe som er en drøm å jobbe med for en markedsfører, sier Ramstad.

Annonse
Annonse