KBS

Den første Deli de Luca-butikken ble åpnet i 2003 i samme lokaler hvor «Veggie de Luca» ble åpnet onsdag i Thorvald Meyersgate 34.

Åpner landets første «Veggie de Luca»

Onsdag åpnet Deli de Luca et rendyrket vegan- og vegetarkonsept på Grünerløkka i Oslo.

Publisert Sist oppdatert

Den nye vegan/vegetar-butikken vil tilby et annerledes produktutvalg. Det vil være fersksmurt mat i fokus, hvor det tilbys smaker fra hele verden med blant annet falaffelvaffel, libabrød og nysmurte surdeigsbaguetter med potetflak.

– Vi tilbereder produktene på vårt eget kjøkken, så produktene skal være så ferske som mulig. Butikken vil levere til alle dagens måltider, og vi tilbyr også produkter som kundene kan ta med hjem og varme selv. Ambisjonen er å sette et ordentlig fotavtrykk på Grünerløkka med «Veggie de Luca», sier Tormod Lier i Deli de Luca i en pressemelding.

På sikt vil det bli vurdert å åpne flere «Veggie de Luca»-butikker. Trenden og etterspørselen i markedet er tydelig: kundene ønsker butikker med godt utvalg og sunnere alternativer innenfor vegetar/vegan-segmentet.

Powered by Labrador CMS