Annonse
KLAR OPPFORDRING: Ernæringsbiolog, matviter og høyskolelektor Marit Kolby Zinöcker fra Bjørknes Høyskole oppfordrer næringsmiddelindustrien til å reformulere sine produkter med kvalitet i fokus.
Ernæringsbiolog, matviter og høyskolelektor Marit Kolby Zinöcker fra Bjørknes Høyskole oppfordrer næringsmiddelindustrien til å reformulere sine produkter med kvalitet i fokus. Foto: Arne Kongsnes

Utfordrer bransjen på ultraprosessert mat

Ernæringsbiolog, matviter og høyskolelektor Marit Kolby Zinöcker fra Bjørknes Høyskole var en av innlederne, da Teknologisk Matforum inviterte til temadag om «Helsepåstander, ernæring og helse».

Vi må jobbe hardere for å få forbrukerne til å spise mindre ultraprosessert mat

Langt fra unntaket

– Ultraprosessert mat må være unntaket. Vi må jobbe hardere for å få forbrukerne til å spise mindre av det, sier Kolby Zinöcker.

Lese resten?
Første mnd. for 1 krone (fonyer på fullpris)
1,-
Prøv nå
Ingen bindingstid
Jeg har allerede abonnement
Vil du ha regningen rett til bedriften? Klikk her
Annonse
Annonse