ANNONSØRINNHOLD: Slik reduserer du rengjøringstiden og sørger for presisjonsveiing

Av: ­Mettler-Toledo
Publisert: 13. mai 2022 kl 12.39
Oppdatert: 13. mai 2022 kl 13.11

­Mettler-Toledo har lansert en serie kontrollvekter som tåler spyling, til bruk for presisjonsveiing i krevende miljøer med matvareproduksjon. C33 PlusLine- og C35 AdvancedLine-kontrollvektene tåler spyling, og de er konstruert for pålitelig ytelse, presisjonsveiing og allsidighet.

Kontrollvektene som tåler spyling er ideelle i bruksområder som omfatter behandling av kjøtt, fisk og sjømat. De er også svært godt egnet til prosesser som involverer meieriprodukter, bakevarer og ferdigretter, ettersom flytende produktingredienser kan søle til og forurense transportbånd eller andre maskindeler som har direkte eller indirekte kontakt med matvarer.

Fordeler:

  • Kortere driftsstans ved rengjøring – Belter og deler på transportbånd kan enkelt tas av uten bruk av verktøy, og dette sikrer rask demontering og montering.
  • Færre feil under oppsett – Delene er designet iht. «poka-yoke»-prinsippet for å sikre at utstyret settes sammen raskt og på korrekt måte slik at driften raskt kan gjenopptas.
  • Sikre presisjonsveiing – Veieceller med elektromagnetisk kraftkompensering (EMFR) sikrer at veieresultatene alltid er nøyaktige, uavhengig av miljøforhold og temperaturer.
  • Unngå bakteriekontaminasjon – Kontrollvektene er hygienisk utformet med enkel tilgang, og de har IP69-beskyttelse for å tåle grundige rengjøringsrutiner.
  • Oppnå null driftsstans for rengjøring – Ta i bruk et ekstra sett med transportbåndbelter for å starte produksjonen umiddelbart etter et produktbytte ved å bytte mellom beltene når det første beltet rengjøres.

Du finner mer informasjon på www.mt.com/cw-washdown.