Matmerk

STAND-IN: Nina Sundqvist tok imot Kompetanseprisen 2017 på vegne av Tingvollost, her sammen med styreleder i Teknologisk Matforum, Stig Pedersen. (Foto: Synnøve Prytz Berset)

Tingvollost vant Kompetanseprisen 2017

Tingvollost vant i dag Teknologisk Matforums pris for kompetansefremmende tiltak 2017.

Publisert Sist oppdatert
Prisen, som ble delt ut under , deles ut til en person eller et firma som har gjort en spesiell innsats for å heve kompetansen på sitt område.- Prisen går til et familiedrevet gårdsmeieri som begynte i det små og har vokst seg større, og som har fokus på hardt arbeid og godt håndverk, sa styreleder i Stig Pedersen, da han delte ut prisen.På grunn av travel gårdsdrift kunne ikke komme for å motta prisen. De spurte derfor Nina Sundqvist, administrerende direktør i , om hun kunne ta imot prisen på deres vegne.- Tusen takk på vegne av Tingvollost. Kristin Waagen ringte meg i går for å spørre om jeg kunne ta imot prisen. Hun meddelte at de er veldig stolte over å motta kompetanseprisen, og kommer til å fortsette med å lage verdens beste ost, sier hun.For 13 år siden startet eventyret om Tingvollost. Bak de prisvinnende ostene ligger hardt arbeid og mye eksperimentering innen ysting av ost.- Det er mye perfeksjonering og kjærlighet til dyr og produkter som har bidratt til at vi har fått universets beste ost dokumentert, sier Sundqvist og refererer til at Tingvollost før jul vant World Champion 2016 for osten Kraftkar.Les resten av saken i neste utgave av Matindustrien.Mat og Emballasjemessen

Hardt arbeid og godt håndverk

Teknologisk Matforum, TingvollostMatmerk

Kjærlighet til dyr og produkt

Powered by Labrador CMS