Teknologisk Matforum

TEMA-DAG: TeMa-dagen "Produksjonshygiene i matindustrien" går av stabelen onsdag 8.mars. Her er bilde av det nyvalgte styret i Teknologisk Matforum tatt under Næringsmiddeldagene 2017. (Foto: Synnøve Prytz Berset)

TeMa-dag om produksjonshygiene

Onsdag 8. mars arrangerer Teknologisk Matforum TeMa-dag om hygiene i matindustrien.

Publisert Sist oppdatert
Denne dagen settes det fokus på temaer som er viktige forutsetninger for å produsere mat: hygieneerfaringer, Listeria, biofilmdannelse, mikrobiell resistens og inaktivering av bakterier.Det kommer stadig ny forskning som kan bidra til bedre hygiene og kvalitet for den enkelte bedrift. På TeMa-dagen vil forskere på området kunne fortelle om fallgruver og løsninger på problemstillinger bransjen står ovenfor.TeMa-dagen «Produksjonshygiene i matindustrien» finner sted på P-hotels Oslo, Grensen 19.Trykk her for fullt program og påmelding
Powered by Labrador CMS