Annonse
MATMONSEN 2017: Her mottar Halvor Heuch pris og diplom fra styreleder Stig-Yngve B. Pedersen på festmiddagen under Næringsmiddeldagene som ble arrangert på Grand Hotel i Oslo forrige uke. (Foto: Teknologisk Matforum)

Halvor Heuch ble årets Matmons

«Matmonsen» er formet av kunstneren Irma Brun Hodne og deles ut til personer eller firmaer som har gjort en spesiell innsats for forumet. Heuch har vært medlem i Teknologisk Matforum siden 1987 og er også "Ridder av den Gyldne Fisk", som er medlemmenes egen utmerkelse for god innsats.

- Halvor Heuch fikk prisen for sin mangeårige innsats for Teknologisk Matforum og næringsmiddelindustrien, skriver Teknologisk Matforum i en pressemelding.

Halvor Heuch er fagdirektør brennevin i Arcusgruppen AS, hvor han har vært ansatt siden 1986.  Han har utgitt flere bøker om akevitt og norsk mattradisjon, og den 14. april 2010 kunngjorde Det Kongelige Hoff at Kongen hadde utnevnt Halvor Heuch til Ridder av 1. klasse av St. Olavs orden for hans innsats for norsk matkultur og akevitt-tradisjon.

- Halvor Heuch fikk hedersprisen under "Det norske måltid" i 2012, og nå mottok han altså også "Matmonsen", som er en pris som henger høyt innenfor mat- og drikkeindustrien i Norge.

Annonse
Annonse