Nofima

KURS: Industri og leverandører kan lære mer om å emballere fisk. (Foto: Kjell J. Merok, Nofima)

Lærer deg å pakke fisk

Nofima holder kurs i emballering av fisk.

Publisert Sist oppdatert
– Fersk fisk taper raskt kvalitet. Holdbarheten forkortes unødvendig dersom ikke produksjonsforhold, emballering og lagringsforhold er optimale, konstaterer Nofima.Derfor innbyr instituttet til kurs i emballering av fisk.Målet er å lære deltagerne om hvilke materialer som skal velges og hvordan ulike emballeringsmetoder påvirker holdbarheten ulikt. I tillegg legges det vekt på mikrobiologisk kvalitet og sensorisk kvalitet, og hvordan de hygieniske forholdene under produksjonen kan påvirke kvalitet og holdbarhet.Kurset holdes på Ås 25. mai. Der blir det også demonstrasjoner i pakkehallen og det sensoriske laboratoriet hos Nofima.Kurset er beregnet på sjømatindustrien og alle som arbeider med fiskeprodukter, og også leverandørene av for eksempel emballasje og pakkemaskiner.

Hygiene

Demonstrasjoner

Powered by Labrador CMS