Tine

De jubler for croissantprisen – fra venstre Reitan Convenience-sjef Magnus Reitan; kategorisjef Runar Ørmen i Reitan Convenience; salgssjef Åge Thomassen og salgsdirektør Marius Johannesen i Baxt; Baxt-sjef Lars Mølback og administrerende direktør Mariette Kristenson i Reitan Convenience Norge.

Baxt, Isklar og Skruf til topps

Croissant fra Baxt, Isklar fra Tine og Skruf Slim Fresh Xtra Sterk White fra Imperial Tobacco er kåret til årets produkter i servicehandelskjedene til Reitan.

Publisert Sist oppdatert
Croissant fra Baxt er Årets produkt i Narvesen, etter et år med voldsom vekst i bakerikategorien.– Bakeri er en av Narvesens hovedsatsninger, ved siden av mellommåltider, drikke og pølser. Croissant fra Baxt har med sin fantastiske salgsutvikling bidratt til å ta Narvesen fra å være en bolleleverandør til å bli en komplett bakerileverandør. Dette er noe kundene setter tydelig stor pris på, og det er en spennende og lønnsom utvikling for oss som kjede, sier administrerende direktør Mariette Kristenson i Reitan Convenience Norge.Det siste året er croissantsalget mer enn firedoblet hos Narvesen. Kjeden har i samme periode hatt en vekst i bakerikategorien på nærmere 60 prosent.Isklar fra Tine er kåret til Årets produkt i 7-Eleven, mens Skruf Slim Fresh Xtra Sterk White fra Imperial Tobacco er Årets produkt i Shell/7-Eleven.
Powered by Labrador CMS